På hesteryggen i Ville Vesten


og da mener jeg altså Vesten med stor V.

IMG_4969

Endelig har jeg fått oppfylt en liten drøm jeg har hatt; Å ri inn i solnedgangen i den “Ville Vesten”.

vest stars usa

For sikkerhets skyld vil jeg poengtere: Jeg mener altså ikke i “den ville vesten”…

luckyLuke

…men altså den “Ville Vesten”.

 

Skjermbilde 2015-09-22 kl. 08.43.22

Vi galopperte tidvis bortover ørkenslettene i svimlende høyt tempo, noe som dessverre ikke er foreviget på disse bildene, ettersom hovedfokuset under galoppen er å klamre seg fast oppå hesteryggen. Den ålglatte iPhone 6 er heller ikke akkurat designet for å knipses med under humpete forhold. Uansett, i dag er jeg støl og mørbanka som en pensjonert rugbyspiller etter comeback-kamp – men det var så verdt det!

12041422_10155990061675214_949088354_o

Guiden min, Steve Simmons. Cowboy, født i California. Han har ni hester, og skreddersyr rideturer for besøkende i Corrales like utenfor Albuquerque. Suveren fyr!

IMG_4145

Hesten min heter Rose og hesten til cowboy-guiden min heter Harry. De er faktisk kjærester og følger hverandre visstnok i tykt og tynt ?? Hestene er av slaget Morgan , som er kjent for å være smarte og snille med mennesker – noe jeg kan bekrefte.

 IMG_7412

Dette er absolutt en opplevelse som kan anbefales på det sterkeste. Det hele var nesten litt uvirkelig, og som jeg viste i forrige innlegg herfra

El Malpais National Monument sand  bluffs

…er naturen her helt overveldende, både på en flott – og litt “Breaking Bad”-aktig måte.

Hvis du skal til USA og vil oppleve dette selv, kan du bl.a. kontakte guiden min Steve på New Mexico Horse Adventures.

Hvis du er av den litt mer bedagelige sorten, kan du teste livet som Frank Sinatra og Grace Kelly i Beverly Hills her

…eller bli med meg på yacht i Malibu med noen av verdens største sosiale medier-stjerner.

…eller simpelthen ta deg noe kaldt i varmen på en av Los Angeles’ deiligste rooftop-barer.

God fornøyelse – og ha en deilig dag!!

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *