Øyhopping i Norge


merete gamst øyhopping i norge

I går var jeg på øyhopping utenfor Helgeroa i Vestfold. Vi fant noen bortgjemte perler i skjærgården og det ble virkelig en drømmedag (og jeg tror faktisk gradene krøp seg mot 20 grader – og hele 18 grader i vannet – yehiii 😉 )

merete gamst positivista travel

Jeg har fått tilsendt noen fantastiske badedrakter fra Drip Swimwear, men de kommer jeg tilbake til senere.

hytteliv i norge

Jeg skal også komme tilbake til denne norske sommer-idyllen, men akkurat nå står kjæresten og tripper – med teltet og soveposen klar. I natt skal det visstnok cæmpæst. (En noe brå overgang fra mega-yacht-livet (sjekk “jolla” her), men jeg er optimist).

norsk sommeridyll hytter

Vi reise ut med ferge fra Helgeroa – og dette er noe av utsikten fra fergen.

øyhopping norge

Norsk øyhopping anbefales – mer detaljert info kommer snart.

Nå skal det teltæst.

Se flere innlegg fra oppholdet på yachten, eller fra Stavern her. 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *