Overnatting: Bo midt i vakre Hardanger


På bilferie i sommer? Her kan du leie rimelig hus med vakker utsikt i Hardanger. 

Mens vi besøker frukt- og siderruta i Ulvik, oppdager vi at det er meldt et voldsomt tordenvær på natten. Ettersom jeg heldigvis har akkurat nok selvinnsikt til å innse hvilken amatørcamper jeg er (enn så lenge), så kaster jeg meg på telefonen for å finne en campinghytte i nærheten. Så enkelt er det ikke. Overnatting i Hardanger i juli bør gjerne planlegges, for alle campinghytter viser seg å være fullbooket. Jeg googler andre overnattingsmuligheter og kommer tilfeldigvis over Ringøy Stovetun. De leier ut et feriehus med to leiligheter og har heldigvis ledig kapasitet.

Leiligheten er meget enkelt innredet, men her har du alt du trenger.

Det var nydelig å våkne her med utsikt rett ut til Hardangerfjorden.

Prisene ligger på rundt 1000 kr natten, og det skal være plass til fem personer. Adressen hit er 5780 Kinsarvik – like ved Hardangerbrua. Nettsiden til Ringøy Stovetun finner du her.

Det finnes flere liknende overnattingsmuligheter i nærheten.  Jeg kom blant annet over den sjarmerende fruktgården Indre Bjotveit Gård.

På deres nettside skriver de: Velkommen til Indre Bjotveit Gard – ein liten fruktgard midt i finaste Hardanger. Ta ein pust i kvardagen og unn deg nokre netter i vårt sjarmerande gjestehus. Me tilbyr bed & breakfast i våre koselege 4 gjesterom. Mer på nettsiden deres her.

Vi var på bilferie i Norge i fjor sommer, og nå deler jeg en rekke innlegg med reisetips fra turen. Vi startet i Oslo og tok første natten på et historisk stabbur i Hallingdal. Derfra gikk turen innom Vøringsfossen, før jeg oppdaget campinglykke i spektakulære Eidfjord. Vi lot oss også imponere av frukt- og siderruta i Ulvik i Hardanger. Se samleside med alle reisetipsene fra bilferien her!

Ønsker du flere reisetips kan du også følge Positivista på Instagram eller Facebook!

, , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *