Nye negler i Larvik


Jeg er ikke så redd for å bli møkkete under neglene. Samtidig må jeg innrømme at jeg – elsker –  å få negl-stell. 

I Los Angeles er det negl-salonger på omtrent hvert gatehjørne. I Norge er det ikke akkurat slik, og det er betraktelig mye dyrere med manikyr her i landet. Jeg fikk likevel en hyggelig pris på salongen Head på Fritzøe Brygge i Larvik.

Inspirasjonen ble funnet på Instagram, og jeg likte spesielt godt disse lyseblå neglene demonstrert av @themodernwoman_

Head-medarbeideren sa spøkefullt at det ikke er så vanlig med Kardashian-negler i Larvik, men at hun skulle gjøre sitt beste.

Hun gikk friskt til verks, og startet med noe som liknet på en gjeng med sjøsyke flamingoer.
Flamingoene klippes, files og stelles. Armbåndene er #sponset fra Charms of Norway.

Jeg liker å gå for knæsje farger på neglene, men det er litt lett å være vinglepetter når man har så mange varianter å velge mellom.

Dette er noen av neglakk-fargene jeg har brukt i det siste. Min favoritt er den mintgrønne i midten. Blå og lilla er også flotte farger nå som det går mot høst.

Jeg gikk for lyserosa denne gangen. Vi satser på at sommern lever litt til, og jeg reiser uansett snart til LA. Fargen er også lett å matche til mye…

…f.eks til et glass rosévin..

Si gjerne Hællæ på Snapchat og Instagram: Positivista

Reisesaker fra Norge, Asia og USA finner du her! 

Bonus: …og apropos flamingoer, som Disney-fan må jeg slenge på denne:

 

,

2 responses to “Nye negler i Larvik”

    • Hei Ingebjørg!

      Hun som satt på neglene mine på Head frisør i Larvik er veldig flink og heter Maria Arntzen. For gelé-negler med naturlig tupp koster det kr 790,-, mens franske negler koster kr 890,- . Hvis du bruker hansker på jobb skal det ikke være noe problem. I begynnelsen kan det være en ørliten utfordring å skrive på smartphone og data med lange negler, men det er bare en vanesak 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *