Ny episode på VGTV – sensommer-filmer


jarand breian herdal VGTV

I den ferske episoden av Hollywood-serien på VGTV møter jeg den norske regissøren Jarand Breian Herdal som var bare 16 år da han lagde sin første spillefilm. Nå begynner Hollywood å få øynene opp for det unge talentet – som av flere karakteriseres som wunderkind. Kan han være filmversjonen av Magnus Carlsen? Klikk her for å se episoden, eller se nederst i dette innlegget.

straight ouuta compton

I tillegg tar vi for oss sensommerens hotteste filmer. Jeg gleder meg blant annet til å se “Straight Outta Compton” som handler om hip hop-pionérene NWA, altså gruppa til Ice Cube og Dr Dre.

inside out pixar

Nye Pixar-filmer er alltid gøy! Nå gleder jeg meg til å bli med inn i hodene til Pixar-gjengen i filmen “Inside Out”. Se flere filmtips i selve episoden (nederst i innlegget).

merete gamst VGTV Positivista

Innspilling av introer tok jeg på Hollywood Blvd i LA sammen med fotografen min Tonje Cicilie Nordgaard.

hollywood sign LA

Neste episode av “Best (og verst)”-serien er fra Bahamas hvor jeg har svømt med hai. Ettersom jeg skriver dette, ble jeg åpenbart ikke spist, men det var temmelig intenst.. Gleder meg litt ekstra mye til å vise dere den episoden! Men først, sommerlig Hollywood-bonanza:

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *