Morgen-magi!


For et drømmested å våkne…

reiseblogg norsk lofoten

Vi overnatter i Henningsvær de første nettene, og har innlosjert oss en koserlig rorbu på Lofoten Artic Hotel. Her serveres frokosten nede på en gammel fiskebrygge fra 1950 som nå er blitt til en svært hyggelig restaurant.

merete gamst lofoten

Jeg kommer til å oppdatere Positivista med reisetips fra Lofoten, og de beste mattipsene får du naturligvis i «Langs Matkysten av Lofoten» som kommer på Matkanalen litt senere.

Henningsvær utsikt artic hotel

Dette er utsikten fra frokostbordet. Jeg må si jeg er nyforelsket i landet vårt etter så mange år i utlandet. Nå skal det bli fantastisk å utforske denne øygruppen som ofte blir beskrevet som Norges vakreste!

Jeg har samlet reisesaker fra Norge her!

Er du mer interessert i Los Angeles og Hollywood, har jeg samlet reisetips her! 

, ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *