Jada, Miami Beach er ikke det billigste stedet å reise til om dagen, men noen triks er det verdt å kunne (og som kan spare deg noen kronarser)!

Merete Gamst Miami Beach reiseblogger

Jeg har vært i Miami en del ganger, og har utpekt meg noen favoritthotell og steder som jeg gjerne besøker hver gang jeg er i byen. (Les også: Derfor elsker jeg Miami!) Det å kjenne Miamis turkise badevann og hvite sandkorn mellom tottæne ligger åpenbart øverst på lista, så derfor booker jeg alltid hotell så nærme stranden som mulig.

south beach miami reisetips

Hotellrom som har utsikt rett ut mot dette, koster som regel latterlig mye. Derfor kan det lønne seg å finne hotell som ligger i gata bak strandpromenaden: Collins Avenue. Da tar det fortsatt bare 2 minutter å labbe til stranda, men tusenvis av kroner å spare!

san juan hotell miami

San Juan Hotel var det aller første stedet jeg overnattet i Miami. Det er maaange år siden, og den gang var det et meget «sletent» hotell (som vi sier i Særp). De siste årene har de pusset opp, og det  har blitt riktig så lyst og trivelig – og prisene ligger kun på 1000-lappen natten.

Hjemmeside: sjhsouthbeach.com
Adresse: 1680 Collins Ave, Miami Beach

hotelltips miami beach

På hotellet San Juan har du også basseng, men det beste med dette stedet er beliggenheten! Her har du kort vei til alt i South Beach. Stranda er kun to minutters gåtur unna, det er drøssevis med restauranter og butikker – og mitt favoritthotell ligger rett over gata:

South Beach miami hotell beste hotelltips

The Raleigh Hotel! Her kan du ta en lunsj, eller bare en drink, og suge til deg deilig og glamorøs vintage Miami-feeling.

Essex house soth beach miami reisetips hotell

The Essex House blir ofte trukket fram som et rimelig, men veldig koselig alternativ midt på South Beach. Jeg har ikke bodd her selv, men tilbakemeldingene på tripadvisor, hotels.com osv er generelt meget positive. Pris: rundt 1000 kr natten.

Adresse: 1001 Collins Ave, Miami Beach

reisetips miami beach hotell reiseblogg south beach

The Hall South Beach, a Joie de Vivre Hotel har også topp beliggenhet på South Beach til en fin pris. Her er det lyse farger, palmepreget interiør hyggelig atmosfære.

Reisetips til Miami Beach positivista

Prisene ligger på rundt 1500 kr natten.

Adresse: 1500 Collins Ave, Miami Beach
Hjemmeside: jdvhotels.com

Miami Beach positivista merete gamst reisetips south beach

Jeg kom til Miami i dag etter en langtur i Karibien. Jeg har blant annet vært på øyene Nevis & St Kitts, Puerto Rico og Key West. Jeg fant et rosa Disney-hus med syngende frosker i regnskogen i Puerto Rico, karibisk drømmehus midt på stranda og har bodd på resort-himmelen på jord!

Miami reisetips positivista reiseblogg

Stranda her på South Beach kan jo også minne om et slags eventyr. Jeg elsker fargene i denne byen! Til og med lifeguard-tårn kommer i aller farger og fasonger.

Kom gjerne med innspill til hvilke reisesaker du vil lese om på Positivista! Skriv en kommentar til meg her eller på Facebook-siden vår!

I morgen skal Andreas og jeg ut på nye innspillinger for Matkanalen. Gleder meg sååå til å få episodene TV-klare!

Snapchat er @Positivista

FacebookTwitterPinterestGoogle +Stumbleupon