Los Angeles: Fortryllende på Magic Castle


Her menger du deg med Hollywood-stjerner i en magisk verden, men det er ikke bare å møte opp i døra …

Skjermbilde 2015-06-29 kl. 11.17.52

Midt i Hollywood på 7001 Franklin Ave, finner du et slott som huser noen av verdens fremste magikere. Dette er en av de mest unike opplevelsene jeg har hatt i LA. (The Acadamy of Magical Art)

Skjermbilde 2015-06-29 kl. 11.17.35

Slik ser slottet ut på kveldstid. Utenfor pleier det å være lange køer av fjonge fintpyntede mennesker. For å få tilgang her, må du få en invitasjon fra en som er medlem. Mitt inntrykk er at det er ganske mange som er medlemmer her – og de kan invitere med seg flere venner – så kanskje du kan forhøre deg med noen du evt kjenner i Los Angeles?

Det er strengt forbudt å ta bilder inne på slottet, men jeg snek til meg et bilde fra toalettet. Gutta må ha smoking eller fin dress, og jentene kle seg i finkjole for å komme inn.

Jeg var så heldig å bli invitert med på magi-kvelden sammen med den gjengen her. Ikke umulig du drar kjensel på noen av disse. Til venstre ser du Spencer Garrett, fra blant annet House of Cards. Han med brillene er en kjent magiker i USA og er med på forskjellige TV-serier. Ved siden av han står skuespillerlegenden Laurence Fishburne (fra blant annet moderne klassikere som Boyz n the Hood og The Matrix). Nederst i høyre hjørne står en annen tryllekunster som imponerte stort med humor og magi på en av slottets scener.

Skjermbilde 2015-06-29 kl. 11.19.28

Slottet ble bygget i 1908 og tryllekunstnere har underholdt mange Hollywood-stjerner siden da. Johnny Depp har vært innom her flere ganger. Slottet har utallige rom og man rusler omkring fra sted til sted for å se forskjellige trylle-show. Noen av dem er close-up shows, mens andre foregår på større scener. Det er også en restaurant her som serverer nydelig mat.

Skjermbilde 2015-06-29 kl. 11.20.33

Ronald von Tryll! Selv konservative presidenter kan la seg friste av litt magi på fritiden – her altså Mr. Reagen.

 Skjermbilde 2015-06-29 kl. 11.18.19  

Det er vel få som lar seg overraske over at David Copperfield har pleid å frekventere dette stedet.

Følg meg gjerne på Instagram @Positivista eller få flere reisetips FB-gruppa til Positivista. 

Vi spiste deilig middag på slottet. Fish fikk ikke sitte i fred – minst tre personer kom bort til han for å pitche manus-ideer. Når jeg spurte om dette var vanlig, svarte han kjekt « This is Hollywood».

Får du tilgang her må du være forberedt for at hjernen får kjørt seg godt – og ofte blir publikum oppfordret til å delta i trylle-showene. Har du noen gang mulighet til å ta turen hit må du det. En opplevelse for livet 🙂

Jeg var nylig på premierefest på Paramount i Hollywood. Partybildene ser du her. 

Flere reisetips til Los Angeles finner du her! 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *