Den mest magiske opplevelsen du vil få i Los Angeles finner du her!

Skjermbilde 2015-06-29 kl. 11.17.52

Midt i Hollywood på 7001 Franklin Ave, finner du et slott som huser noen av verdens fremste magikere. Dette er en av de mest unike opplevelsene jeg har hatt i LA. (The Acadamy of Magical Art)

Skjermbilde 2015-06-29 kl. 11.17.35

Slik ser slottet ut på kveldstid. Utenfor pleier det å være lange køer av fjonge fintpyntede mennesker. NB: Du må finne noen som er medlem for å få tilgang. Medlemmer kan invitere med seg flere gjester, men du kan altså ikke bare kjøpe en billett i døra…

Det er strengt forbudt å ta bilder inne på slottet, men jeg snek til meg et bilde fra toalettet. Gutta må ha smoking eller fin dress, og jentene kle seg i finkjole for å komme inn.

Jeg var så heldig å bli invitert med på magi-kvelden sammen med den gjengen her. Ikke umulig du drar kjensel på noen av disse. Til venstre ser du Spencer Garrett, fra blant annet House of Cards. Han med brillene er en kjent magiker i USA og er med på forskjellige TV-serier. Ved siden av han står legenden Laurence Fishburne fra blant annet moderne klassikere som Boyz n the Hood og The Matrix. Nederst i høyre hjørne står en annen tryllekunster som imponerte stort med humor og magi på en av slottets scener.

Skjermbilde 2015-06-29 kl. 11.19.28

Slottet ble bygget i 1908 og tryllekunstnere har underholdt mange Hollywood-stjerner siden da. Johnny Depp har vært innom her flere ganger. Slottet har utallige rom og man rusler omkring fra sted til sted for å se forskjellige trylle-show. Noen av dem er close-up shows, mens andre foregår på større scener. Det er også en restaurant her som serverer nydelig mat.

Skjermbilde 2015-06-29 kl. 11.20.33

Ronald von Tryll! Selv konservative presidenter kan la seg friste av litt magi på fritiden – her altså Mr. Reagen.

 Skjermbilde 2015-06-29 kl. 11.18.19  

Det er vel få som lar seg overraske over at David Copperfield har pleid å frekventere dette stedet.

Snapchat: @Positivista

Vi spiste deilig middag på slottet. Fish fikk ikke sitte i fred – minst tre personer kom bort til han for å pitche manus-ideer. Hans respons var: This is Hollywood.

Tryllekunstene er noe av det villeste jeg har sett – man tror ikke sine egne øyne. Det er bare helt ufatterlig og hjernen får kjørt seg godt. Har du noen gang mulighet til å ta turen hit må du det. En opplevelse for livet 🙂

Jeg var nylig på premierefest på Paramount i Hollywood. Partybildene ser du her. 

FacebookTwitterPinterestGoogle +Stumbleupon