W party-hotell


IMG_0614
Sentosa Island er en stor lekeøy for voksne i Singapore. Her finner du iFly-maskiner, ziplines, gocart-biler og kunstige surfebølger – men også noen av Singapores flotteste spa og luksushotell. Andreas og jeg bodde på W Singapore – Sentosa Cove  – som var et fargerikt og bra valg. Link til hotellet finner du her! 

sentosa w lobby

Vi koste oss stort i denne basseng-baren. Singapore Sling er selvfølgelig det mest naturlige valget – når man først er i Singapore.

IMG_0596

Og det var ikke bare jeg som koste meg med en slik drink…

IMG_0744
W-hotellkjeden er kjent for å ikke spare på farge-kruttet – og lobbyen er intet unntak. Jeg elsker å bo på helt forskjellige steder når jeg er ute og reiser, og dette hotellet havner i  den “freske”-kategorien. W-hotellene er spesielt egnet for dem som er ute etter fest og moro på ferieturen. Her er det nemlig ofte poolparties med bra dj-trøkk.

IMG_0522

Andreas og jeg måtte selvfølgelig jobbe også – og her er vi ute og filmer og tar bilder på en av strendene på Sentosa Island.

IMG_0534

Jeg testet denne surfe-maskinen på VGTV, og det gikk selvfølgelig noe helt vanvittig på trynet!! Du kan se de luftige tryna mine i episoden her:

Reiseløsten? Se flere reisedestinasjoner og saker her!

Jeg feiret nylig bursdagen min i Hollywood. Party-pics og kjolekrise ser du her !

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *