L.A.-frokost ved bassenget


Morgenboost med tottæne i vannet.

berry breakfast los angeles

Det er ikke så lett å få tak i grovbrød i USA. I alle fall ikke en sånn solid bondebrød-variant som du får tak i hjemme i Norge. Frokostene her i Los Angeles går derfor ofte i knekkebrød, havregrøt eller sånn som i dag – gresk yoghurt med bær.

pool breakfast LA

Blåbær, bringebær og granateple i herlig forening. Hvis du liker frokosten litt ekstra søt, smaker det himmelsk med litt honning på toppen.

Merete Gamst VGTV Positivista i LA

Jeg starter ofte arbeidsdagen med planlegging, og jeg er helt avhenging av å skrive lister for å ikke glemme noe. For å gjøre planleggingen litt ekstra hyggelig, legger jeg den gjerne til bassengkanten.

merete gamst positivista VGTV

 

Hvis du legger merke til at bildene skinner litt ekstra nå, og at dette ikke er mobilbilder…

andreas ihlebæk Los Angeles

…så er det på grunn av denne karen – kjæresten min Andreas Ihlebæk – som landet i L.A. for noen dager siden. Han er musiker, skribent, regissør, fotograf – og dyrevenn 🙂

Andreas og jeg kommer til å reise rundt i Los Angeles og USA, og oppdatere Positivista med mange reisetips framover. Legg gjerne igjen en tilbakemelding i kommentarfeltet om hva du ønsker å lese om fra L.A., eller andre steder.

Jeg har laget en liste over noen av mine favorittrestauranter her.

Hoteller på budsjett (til tross for sterk dollar) finner du her, mens de flotteste rooftop-barene (hvor du gjerne vil ta en drink i solnedgang) finner du her.

Hællæ i sosiale medier sier du på Instagram/Snapchat: Positivista

, ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *