Japan-kjærleik på Sunset Blvd


urban ramen 2014
På Urban Ramen roper kokkene høyt “hællæ” på japansk i dét du setter tåa innenfor døra. Ramen-suppe, japanske tegnefilmer, upåklagelig service og himmelsk sushi svipper deg fra Hollywood til Japan på ett øyeblikk. 

urban ramen food sunset

Jeg ble overlykkelig da jeg oppdaget Ramen-restauranten i mitt nye nabolag i Los Angeles. Jeg smilte enda bredere da jeg gikk for å teste den ut. Maten er fantastisk og prisene hyggelige.  Da jeg var i Tokyo i høst, elsket jeg å gå innom forskjellige Ramen-steder og spise noodlesuppe til under 30 kr. Det er nok litt dyrere i Hollywood, men maten holder absolutt mål.

urban ramen sushi sunset
I dag tok jeg turen innom igjen sammen med min nye VGTV LA-fotograf, Per Christian Lind. Ettersom jeg fortsatt har tilgode å spise noodlesuppe uten å søle, valgte jeg sushi fra menyen i dag. (Og ettersom jeg skulle rett på VGTV-inspiling med hvit topp, var det nok et riktig valg).  Sushien var også en smaksopplevelse.

urban ramen sunset

Mr Muscle Hollywood
Etter vi hadde vært på Urban Ramen gikk vi til Hollywood Blvd for å spille inn Grammy’s-episode til VGTV. Her ble jeg avbrutt av Mr Muscle, som var én av 100 som ville på TV.

Episoden «Best (og verst) fra Grammy’s» ser du på VGTV her!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *