I «Top Model»-kulissene!


IMG_9803
For en fest det var å jobbe på TV-serien «Top Model Norge» som hadde innspilling i Los Angeles! Flotte og flinke produksjonsfolk, morsomme modelljenter og upåklagelige locations. Her er noen av mobilbildene mine fra innspillingen. På bildet over står jeg sammen med fantastiske Nora Doench som var make up-artist på hele produksjonen. Selv hadde jeg lettregi og var reporter på produksjonen.

IMG_9804
LØPESTIL TIL 10: Det ble hektisk allerede første dag på settet. Make up-artist Nora jakter sminkekoffert, mens programleder Siri Tollerød er hakket mer avslappet med mobiltelefonen.

IMG_0058
EN AV MINE FAVORITTDAGER: Alexandra Joner forsøkte å lære modelljentene en dans som de skulle framføre foran kamera. Det ble mye latter når veldig lange armer og bein skulle koordineres i takt med musikken, uten hell. Modelljentene innså selv at de har en vei å gå med dansefoten – da er det i alle fall hyggelig å le litt på veien.

IMG_0054
1-2-3-4: Regissør Alex Herron filmet jentene i klassisk musikkvideo-stil. Jeg oberserverte noe hoderisting, men generelt var det gla’stemning på settet.

IMG_9971
STARSTRUCK: Det ble hylekor i fistel da jentene forsto at de skulle ta bilder med den anerkjente (og kjekke) fotografen Nigel Barker kjent fra Top Model i USA.

IMG_9978
HELLO THERE: Jentene ble kledd opp i sexy undertøy og måtte posere med med puma og panter på denne shooten. Uredde Vilde Natalie Nekså tok utfordringen på strake bein.

IMG_9940
VINTAGE STYLING: I denne episoden måtte jentene finne plagg i en vintage butikk som illustrerte deres personlige stil. De hadde kun få minutter på seg, før de skulle bli bedømt at Charlotte Thorstvedt. Her poserer Malin, Jonas og Lovise for gøy. (De droppet pelsen til bedømmingen).

IMG_9937
FIKK SKRYT: Ingebjørg og Vilde klarte å imponere dommerne i disse antrekkene.

IMG_9932
BEVERLY HILLS MANSION: I dette enorme huset bodde jeg en del under innspillingen. Her er lydmann Henrik klar for en ny arbeidsdag til tross for at klokka er 07 på morrakvisten.

IMG_9898
MÅ VI? Kristina og Vilde er ikke akkurat hoppende glade for at de må ut i vannet.

IMG_9905
MEN: Det hjelper en del på humøret når de ser de kjekke surfeinstruktørene.

IMG_9871
GHOST TOWN: Midt ute i ørkenen ligger det vrakdeler av fly og biler. Perfekt for fotoshoot.

IMG_9869
OBLGATORISK: Selvfølgelig måtte Jonas ta en bilposering. Denne herlige fyren sørget for mye farge og latter på settet!

IMG_9851
SOLOPPGANG: Denne utsikten var jentene så heldige å våkne til hver dag i mange uker.

IMG_9852
DANS, DANS: Ingebjørg, Ine og Frida ble gode venner under oppholdet! For å få tiden til å gå ble det ofte dansing på utepeisen.

IMG_9845
FESTLIGHETER: Det ble mye jobb, men heldigvis tid til noen fester også. Her er Simen, Michael, Suzanne og Erik.

IMG_9842
SKÅL: Her er jeg sammen med den flinke Top Model-redaktøren, Anne Berit Valla.

IMG_0177
VINNERSHOOT?: Her fotograferes Ingebjørg i “snøfall” på Elle-shoot. Dette var den siste fotoshooten før finalistene Ingebjørg og Frida ble sendt til New York.

IMG_0198
TOPPFOLK: Tone Damli og Siri Tollerød stråler i Top Model-kulissene. En fryd å jobbe med begge to!

top model jentene
PRODUKSJONSJENTENE: Her er gjengen i kulissene. Maria Bodøgaard, meg, Tonje Nordgaard og Anne Lena Refsnes Hansen.

IMG_0188
KOSEHØYTID: To fantastiske damer som jeg savner masse. Lise Nilsen og Anne Lena Hansen.

premiere top model
PREMIEREFEST: Jeg fikk meg en tur hjem til Norge for å bli med på premierefesten til Top Model. Vi ser dannet ut her, men det ble heldigvis høye hæler i tapeten etterhvert. Her poserer  jeg sammen med Top Model-regissør Karianne Heltvedt.

IMG_4060HJEMREISE: Tilbake til L.A. i grei flystil med Top Model-fotograf og gode venn Erik Asla. Ja takk til mer reising med deg, Erik!

Alle bilder: Merete Gamst

Instagram: @positivista


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *