Hvilken shampoo jeg bruker? Hæ?


diaz_upton_komp2
OPPTATT AV HÅR: Det var stas å møte skuespillerne Leslie Mann, Cameron Diaz og Kate Upton! Da jeg satt meg  i intervjustolen ville de heller snakke om håret mitt, enn om filmen. De lurte på hvilken shampoo jeg bruker, om jeg svømmer (klor skal visstnok gjøre håret blankt, ifølge Leslie) hvor ofte jeg vasker håret, om jeg vasker håret osv. osv.  Jentene ble litt skuffet da jeg ikke hadde noe bra svar. Den dagen hadde jeg nemlig brukt resteshampoo fra en slitt Loreal-flaske som jeg har fått i en goodie bag.  Kanskje jeg bør sjekke ut produktene mine nærmere neste gang..

merete gamst vgtv la hollywood
EH…:  «I use a Loreal something… I’m not sure. Sorry.»  Uansett ekstremt hyggelig å få hår-komplimenter av tre av verdens kuleste (og flotteste) damer!!

diaz upton mann gamstTITT-TEI: På Four Seasons Hotel i Beverly Hills hadde de satt opp et fotorom hvor pressen kunne posere “sammen med” skuespillerne. Jeg benyttet selvfølgelig anledningen til å få tryne og Gamst-navn på filmplakaten. Filmen “The Other Woman” har premiere i Norge 2. mai!!

diaz mann upton gamstFRA VENSTRE: Merete Gamst, Kate Upton, Cameron Diaz og Leslie Mann 🙂

gamst upton diaz mann
Videoen med damene ser du her på VGTV!

LES OGSÅ: I tillegg til disse kule damene, møtte jeg min favorittskuespiller fra Game of Thrones. Les om møtet med Nikolaj Coster-Waldau her! 

Se intervjuene og innslag fra Coachella i videoen under. Episode 17 av «Best (og verst) fra Hollywood»:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *