Hotelltips LA: Strandhotell på budsjett


Den deilige LA-følelsen – uten at det koster skjorta. Her er et hotelltips i Santa Monica! 

Jeg anbefaler alle som skal på ferie til Los Angeles å bo litt ved stranda (Santa Monica, Venice Beach eller Marina del Rey) og litt i West Hollywood. Da får man både den deilige strand-opplevelsen, samt liv og røre Hollywood-gryta. Nylig oppdaget jeg et hotell som ligger rett ved stranda – med kort gangavstand til Santa Monica Pier, butikker og restauranter. Bonus: En hyggelig pris.

Så du denne? 10 tips til ting å gjøre i Los Angeles! 

Santa Monica Bayside Hotel Los Angeles tips

Santa Monica Bayside Hotel er blant de rimeligste hotellene i området og ligger på rundt 1200-2000 kr natten. Hvis du går for et rom med havutsikt får du i tillegg egen veranda – et perfekt sted å nyte uforglemmelige solnedganger. NB: Det er en stor parkeringsplass og en vei som skiller stranda og hotellet, men det kan du vel leve med!?

Gikk du glipp av denne? Flere hotell på budsjett i LA! 

hotel santa monica budsjett på stranda

Du spaserer altså bare ut døra, over veien, under noen digge palmetrær, en stor parkeringsplass – og så er du på beachen! Adressen til hotellet er: 2001 Ocean Avenue, Santa Monica, California 90405.

NB: Det koster ganske mye å parkere bilen på hotellet (50 dollar dagen), men det skal være mulig å parkere i sidegatene og det er gratis.

Les også: De beste rooftop-barene i Los Angeles! 

Sjekk også ut dette kule hotellet på Venice Beach: Her har du egen “leilighet” midt på stranda! 

IMG_5949

Morgentips: Et kvartal bak hotellet finner du Dogtown Coffee – hvor de serverer gode bagels og kaffe. Gjør som meg og ta med frokosten + morrakaffe’n på stranda!

NB: Du bør leie bil i Los Angeles og cruise opp til Malibules hvorfor her! 

merete gamst reiseblogg positivista santa monica reisetips

Følg oss gjerne på Facebook for flere tips og reiseinspirasjon!

Merete Gamst reisetips til miami positivista

Lyst til å reise til Miami? Her har jeg samlet noen av mine beste reisetips! 

Jeg deler også daglige reisetips på Instagram @Positivista 


2 responses to “Hotelltips LA: Strandhotell på budsjett”

 1. Hei hei ?.. Vi er en familie på med ei jente på 2,5 år som skal til LA i påsken.. Hvor er det du kan anbefalte og bo og ha basen vår ?? Vi reiser på normalt budsjett ..

  • Hei Martha,

   Venice Beach er et temmelig belastet område med mange hjemløse, så jeg hadde nok trukket meg nærmere Santa Monica hvis dere ønsker å bo i nærheten av stranden (som sikkert er ekstra koselig ettersom dere reiser med barn). Santa Monica Bayside Hotel er et supert utgangspunkt. Enkel standard, men topp beliggenhet med gåavstand til det meste i Santa Monica.
   Budsjett-hotellene er dessverre også kostbare for oss nordmenn om dagen pga høy kurs. Vær også obs på at det koster 30$ dagen å parkere på Santa Monica Bayside Hotel (dere kan også finne gratis gateparkering, men da må dere belage dere på å kjøre litt rundt å lete…)

   Jeg vet ikke om dere har planlagt å leie bil. Det er jo å foretrekke i L.A. hvor avstandene er store, men hvis dere bor i Santa Monica, er det i alle fall mulighet til å gå rundt – mellom strand, butikker og restauranter (hvis dere bor sentralt).

   Lykke til og ha en strålende tur!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *