Hotell-tips i Istanbul


(null)

Det trenger ikke koste skjorta for å få seg en hyggelig overnatting i Istanbul. Jeg tilbragte natten på dette trivelige familedrevne hotellet midt i gamlebyen av Istanbul til 500 kr. natten. På Hotel Niles får du super service, topp beliggenhet og kanskje en av byens mest sjarmerende takterrasser.

(null)

Å gå inn i lobbyen på Hotel Niles er som å komme inn i stuen til en hyggelig bestemor – som liker å ha det hjemmekoselig, men som samtidig har klart å stue bort noen av pyntegjenstandene på loftet.

(null)

Utenfor lobbyen er det noen få sittegrupper – et perfekt sted å slippe unna byens støy og slappe av med noe lesestoff.

Det er likevel takterrassen som er det beste med dette hotellet. Her får du følelsen av å komme inn i en stor blomsterhage med utsikt over byen og havet.

(null)

Frokostbuffeten på taket er enkel, men veldig god. Her får du et bredt utvalg av frukt & grønt, paier, brød, oster, oliven og annet deilig pålegg.

IMG_2027

Jeg kom litt seint til frokost, så da lagde de en frokosttallerken til meg. Den så slik ut. Nam!

(null)

Her blogger jeg nå: Ettersom det er temmelig dårlig nettforbindelse på båten, bruker jeg nå dette hotellet som kontor mens jeg er i Istanbul.

(null)

Morgenkaffe 1.

(null)

Morgenkaffe 2

(null)

Rommene er av forholdsvis enkel standard, men du har alt du trenger for en god natts søvn, aircondition og dusj. Mange av rommene har også en liten arbeidsstasjon.

Se de første bildene fra yachten her – flere bilder kommer snart 🙂

Jeg blogget også mens jeg var hjemme i Norge. Se innleggene her. 

Reisesaker fra Hong Kong, Vietnam og Singapore finner du her. 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *