Hotell i Karibien – badedrakt og slobberock


Mine to favorittplagg (på mitt nye favoritthotell i Karibien)

merete gamst bikini blogg

Jeg trodde i utgangspunktet at jeg ikke var en «badedrakt-person», men nå har jeg innsett at dette plagget er genialt. Den er for eksempel fin å style som topp – med skjørt eller olashorts over. En sarong er også perfekt å knyte rundt livet når man f eks skal spise lunsj, så slipper man noen ekstra påkledning utover det.

merete gamst reiseblogg karibien bikini reisetips

Like før avreisen til Karibien, oppdaget jeg en ny undertøysbutikki hjembyen Særp. Kjempegøy at jeg nå har fått meg bikini- og badedrakt-spons fra hjemstedet mitt – Maxi Mini Undertøyssalong på AMFI Borg. Her har eieren Mona tatt inn masse fint badetøy, og jeg falt blant annet pladæsk for denne blå badedrakta.

gamst merete positivista reiseblogg

Men det er vel ingen plagg som kan konkurrere mot morgenkåpa?  Jeg elsker slobberocking (ja, det bør være et verb!)

belle mont farm karibien hotell tips merete gamst

Hvis jeg kunne, hadde jeg helst tællæ rundt i morgenkåpe dagen lang (men jeg er jo på jobb for Matkanalen, så det er vel ikke helt passende…)

reiseblogg reisetips karibien hotell gamst

Andreas og jeg starter dagene her med morgenbad, kaffe og morgenkåpe før vi tar epost- og blogg-runder, legger inn videomateriale og gjør siste forberedelser før dagen (og dette hotellet i Karibien byr også på jungel-lyder og apekatt-dans i trærne! Se flere bilder av det magiske hotellet her!)

belle mont farm best hotels in the world

Trenger du tips til hotell i Karibien ? Sjekk dette stedet! Det er heeeelt fantastisk!

Alt går ikke etter planen. Jeg fikk nemlig også sjekket ut sykehuset på St Kitts! 

Jeg fant også karibisk drømmehus på airbnb og har bodd på ett av verdens beste bed & breakfasts!

Flere innlegg fra Karibien her – eller for andre reisetips som USA og Asia finner du her!

, ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *