Hotel Arnfeldt: Boutique-lykke på Ærø


På Hotel Arnfeldt ønsker du at tiden skal stå stille. Sjekk ut denne boutique-perlen på den danske øya Ærø.

Vi er på reise for Visit Fyn og nå har jeg forelsket meg helt i Ærø! Den lille øya utenfor Fyn som tar deg tilbake i tid. Ærøskøbing er en av Danmarks best bevarte 1700-talls byer, og nå har jeg funnet en liten boutique-perle her også.

Hotellet heter Arnfeldt. Det er et lite familiedrevet boutique-hotell med fem rom – kun noen få meter fra havet. Da vi var på besøk, var de igang med å bygge om toppetasjen til suite. Det vil dermed stå et lekkert sjette rom klart til bruk til sommeren. Bildet over er fra hotellets egen hjemmeside som du finner her.

Med badetøfler, morgenkåpe og produkter som lukter spa, gjør det ingenting at toalettet og dusjen ligger i gangen.

Om morgenen ligger alt til rette for en magisk frokoststund. Her er det hjemmebakt, lokalt og nytraktet. Du blir ikke møtt av en overfylt buffet, men frokosten blir personlig laget til deg – det tidspunktet du selv måtte ønske. Forbered deg på en nydelig kombinasjon av egg, pannekaker, lokale syltetøy og hjemmelagde pølser.

Vinteren er ikke akkurat høysesong på Ærø, men med danske vindkast og kuldegrader er det ekstra deilig med innetid i varmen.

Vi fant julestemningen på Ærø! Er du glad i julemarked, bør du få med deg disse. 

Arnfeldt sørger for at du lett kan kose deg innendørs – med bibliotek, levende lys og designmøbler. Jeg fikk dessverre ikke benyttet lesekroken denne gangen (og babyen på 8 mnd kan forklare hvorfor … )

#Spons: Heldigvis fikk jeg lest litt på senga. Jeg koser med nå med boka til Holly Ringland «Alice Harts fortapte blomster». Et nydelig julegavetips!

Arnfeld har en lekker stil – med rustikke detaljer mot lyse delikate vegger.

Jeg møtte gründeren Morten Arnfeldt – som driver hotellet sammen med kona Katrine. De flyttet til Ærø med sine barn for to år siden for å starte på drømmeprosjektet. Etter å ha drevet restaurant i København i over ti år, stortrives de nå på den lille øya. Morten setter ekstra pris på den unike tilgangen på råvarer som kommer gjestene tilgode i restauranten. NB: Du må skaffe deg barnevakt hvis du skal spise her, for de tillater ikke babyer i restauranten. Synd for oss, men muligens deilig for de andre gjestene …

Sånn ser gatene ut i Ærøskøbing <3 Gleder meg allerede til neste gang jeg skal rusle rundt her (forhåpentligvis i sandaler …)

NB: Denne turen er satt opp i samarbeid med Visit Fyn og det meste av oppholdet er sponset.

Det er mulig at du finner et av Danmarks koseligste julemarked på Ærø! Mer om jakten på julestemningen i Danmark her.

Og i Odense havnet vi i street food-himmelen. Sjekk ut Storms Pakhus her. 

Flere reisetips får du på Instagram og Facebook.

 

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Merete Gamst (@positivista)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *