Hot i Hollywood 


I dag har jeg hatt kontor ved bassenget. Det er så varmt i Hollywood om dagen, og da er det helt nydelig å ha muligheten til å ta seg en liten dukkert.   Jeg fant etterhvert en koselig krok i skyggen. I sola sitter jeg maks i 20 minutter for å få litt farge (og et par fregner) – macen og konsentrasjonen fungerer dårlig i 29 grader og stekende sol.

Snapchat : Positivista

Ja, jeg elsker palmer!

I går gikk jeg innom min faste neglesalong for å få stell. Jeg digger knæsje farger på neglene og denne gangen gikk jeg for en rosa/orange variant fra China Glaze.

Verdens søteste og flinkeste damer, Holly og Mayes, på CT Nails på Santa Monica & Fairfax i West Hollywood. Jeg blir alltid fornøyd her, og billig er det også: ca 35 dollar for manikyr og pedikyr. Men husk tips!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *