Jeg har oppdaget et helt unikt bed & breakfast midt i El Yunque Rainforest i Puerto Rico – kun en times kjøretur fra hovedstaden San Juan!

overnatte i regnskogen puerto rico hotell

Jeg garanterer at dette overnattingsstedet får deg til å gispe «WOW!» når du trasker ut på verandaen (eventuelt andre kraftuttrykk med samme betydning!)

reisetips puerto rico overnatte i regnskogen merete gamst positivista

Nylig var jeg på jobbreise i Karibien og Florida, og ett av de stedene jeg aldri vil glemme fra reisen er Casa Flamboyant – et overnattingssted midt i regnskogen! Dette stedet er som et tropisk Disney-eventyr – et rosa slott omringet av syngende frosker, svingende palmer og majestetiske fossefall! (Og jada, jeg tok naturligvis på meg den blomstrete rosa toppen fra Hallhuber for å matche…)

regnskogen puerto rico hotell unikt overntatting

Her er man omringet av tropiske frukter i alle former og fasonger, og bassenget er fylt med vann fra regnskogen.

overnatte i regnskogen puerto rico hotell

Paret som eier huset leier ut flere rom og driver det som bed and breakfast og serverer nydelig frokost om morgenen – med frukter fra hagen. Det tar litt under en time å kjøre fra San Juan. Vi var heldige og fikk en bra deal av paret, men vanlig pris per natt er $200.

merete gamst positivista puerto rico reisetips overnatte i regnskogen

Vi ankom stedet like før det ble mørkt, så vi brukte lykt for å navigere oss rundt.

hotell puerto rico regnskogen overnatte

På senga lå det et kort med en koselig personlig hilsen. Stas!

puerto rico karibien hotell beste reisetips regnskogen

Andreas og jeg utforsket også området rundt huset. Det går to turstier inn i regnskogen, og kun 20 minutters gåtur fra huset oppdaget vi et fossefall – som vi faktisk hadde helt for oss selv! Det er kun de som bor her som har tilgang til fossefallene, så Helluuu nakenbading! – hvis du liker den slags 🙂

Merete Gamst regnskogen el yunque rainforest waterfall overnatte i regnskogen

Jeg gikk for badedrakt-duppings denne gangen. Himmelsk var det uansett! Andre fossefall jeg har besøkt rundt om i verden har ofte vært smekkfulle av turister – og det var en ekstra digg følelse å ha dette stedet for helt seg selv.

merete gamst blogg puerto rico reisetips regnskogen overnatte

Hvis du ikke får dekket badebehovet i fossefallet, er det bare å kjøle seg ned i husets basseng. Her er det godt og varmt, så et kjølig regnskogsbasseng er svært kjærkomment.

Snapchat: @Positivista

merete gamst san juan mine beste reisetips

Jeg har også utforsket gamlebyen i San Juan, som var en skikkelig opptur! Her har jeg samlet noen av mine beste tips til Puerto Ricos hovedstad! 

Jeg fant et karibisk strandhus på airbnb på øya St Kitts! Sjekk ut dette drømmehuset!  Hvis du skal til Miami, bør du ta turen innom Key West – og rælle rundt på vannscooter!! 

Puerto Rico-eventyret får du også på Matkanalen i sommer i TV-programmet “Langs Matkysten”! Vi gleder oss til å dele!

Flere blogginnlegg fra Karibien finner du her!

Du finner meg også på Snapchat: Positivista

FacebookTwitterPinterestGoogle +Stumbleupon