Hengekøyer som gir reiselyst


Her vil du henge (aaah)…

Skjermbilde 2015-10-22 kl. 10.57.08 PM

Lite sier mer ferie enn hengekøye, men noen køyer henger bedre enn andre. Her er en samling av mine favorittkøyebilder.  Vi starter på Four Seasons på Koh Samui i Thailand hvor @doyoutravel har tatt dette fristende bildet!

Skjermbilde 2015-10-22 kl. 10.59.26 PM

Dette er nok stedet for å koble av fra resten av verden – etter at man har lagt ut et Instagram-bilde så klart 😉  Blinkskuddet er fra Instagramen til @discovery.hd
og er tatt i Alpine Lakes Wildernes i USA med teksten (oversatt): – Slapper av etter en lang turdag mens valpen tar seg en dukkert. De utrolige fargene på innsjøet tar pusten fra oss!

bora bora
Foto: Four Seasons Bora Bora

Vi har fått med oss at Four Seasons på Bora Bora er blant de beste på luksus-bungalower i vannet, men jeg må si at denne køya også virker ganske fristende.

Skjermbilde 2015-10-22 kl. 11.07.36 PM

Eventuelt denne – som ser mer ut som Aladdins svevende teppe enn en hengekøye.

romantic hammock
Instagram: @mountainorchid

Hengekos, køyehygge & solnedgang vil jeg også tro er en temmelig superb kombinajon. – Jeg og, vil!

Foto: Dedon Island Resort
Foto: Dedon Island Resort

Dette er en design-versjon av hengekøya. Den er ikke akkurat så lett å pakke med seg i sekken, men den gjør seg utmerket godt på resorten Dedon Island på Phillippinene.

Skjermbilde 2015-10-22 kl. 11.04.12 PM

På Instagram har mange hengekøye-elskere funnet hverandre under @thehammockmovement Der finner du blant annet @julbles dingle med beina på Kauai på Hawaii…

Skjermbilde 2015-10-22 kl. 11.01.18 PM
…og denne gjengen som tar seg en lur i solnedgangen i North Carolina i USA. (Gjerdet er satt opp for holde de utrydningstruede villhestene unna byen – altså for å  hjelpe hestene – og skal visstnok ha stolper i perfekt avstand for hengekøye-fest).

jungle beach vietnam beach

En av mine personlige hengekøye-favoritter fant jeg på Jungle Beach i Vietnam. Les mer om dette paradiset (til kun 250 kr) her! 

big sur hotel amazing places

Eventuelt denne, som jeg fant på et eventyr-hotell i Big Sur i California. Lite slår denne utsikten! Mer om hotellet (hvor du finner reder for mennesker!) her! 

Mer reiseinspirasjon finner du her!

Ettersom jeg har vært mye i Los Angeles de siste årene, har jeg mange reisesaker og anbefalinger fra L.A. De finner du blant annet her.

Facebook og Instagram: Positivista 🙂

, , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *