Goldstein Recidence i Beverly Hills: Nå kan du besøke et av verdens råeste hus!


Ja, nå kan du få omvisning i dette spinnville huset (hvis du er heldig).

supermodels james goldstein

Denne boligen er ulikt noe annet du har sett! Det spektakulære huset til James Goldstein ligger på toppen av Beverly Hills og er designet av den kjente arkitekten John Lautner – som gikk i lære hos Frank Lloyd Wright ! Her har det blitt spilt inn utallige musikkvideoer og storfilmer som «The Big Lebowski» og «Charlie’s Angels».  I bildet over ser du både Cindy Crawford og Blake Lively posere på soverommet …

bilde-36
Da jeg bodde i Los Angeles var jeg så heldig å få en guidet tur av eieren selv (se VGTV-video nederst i saken), men det skal også være mulig å få bli med på arrangerte turer. Jeg kom over nettsiden AWA+D som arrangerte  gruppeturer hit. Les mer om det her. 

I 2016 bestemte Goldstein seg for å donere bort huset sitt til Los Angeles County Museum of Art slik at denne designperlen i større grad skal bli åpen for publikum. Museet skriver på nettsiden at de snart kommer med info om når de åpner opp for gruppebesøk.

goldstein estate LA   
Goldstein kjøpte huset i 1972, og forteller at han i sine yngre dager pleide å arrangere poolparties hver eneste helg. Nå nøyer han seg med noen ganger i måneden.. men når Rihanna har bursdag, sørger han naturligvis for å åpne nattklubben under tennisbanen. Se også liste over flere unike hjem du kan besøke i LA her. 

tennis court james goldsteing

James Goldstein sier selv at han tror dette er verdens mest unike tennisbane. Ingen vits i å argumentere mot det. Lite topper denne utsikten.

club james Los Angeles

I nattklubben “Club James” henger det bilder av Goldstein selv.

club james james goldsein

Nå legges det dansegulv i nattklubben.

office james goldstein beverly hills

Noen har altså slik utsikt fra kontoret.

james goldstein estate bedroom

På soverommet har Goldstein elektriske vinduer slik at man kan åpne de helt opp.

goldstein recidence1

Her sitter Per Christian (fotograf) og jeg i stua og planlegger TV-innspilling. Foto: Teal Druda

james goldstein jackets

James Goldsteins store lidenskaper er mote og basketball. Han sitter på første rad på verdens fremste moteuker og går på over 100 NBA-kamper i året. Skinnjakker og hatter er hans signaturstil.

merete gamst james turrell

Hvis du rusler gjennom hagen til James – som minner om en jungel i et tropeparadis – dukker det opp et hemmelig rom. På innsiden finner du en “skyspace” designet av James Turrell. Her kan man visstnok få en helt unik opplevelse ved å studere himmelens farger ved solnedgang. Se mer av huset i VGTV-videoen her:

Følg meg gjerne på Snapchat og Instagram: Positivista

Flere LA-tips her!

Flere bilder fra Goldstein-huset finner du her! 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *