Forrige uke var jeg på God Morgen Norge for å snakke om Norgesferie og den nye e-boka «50 unike overnattingssteder i norsk natur». Se innslaget og kjøp boka her!

Må si det er stas å få tilsendt slike bilder på Snapchat. Det er åpenbart mange som ser på God Morgen Norge på TV2, og jeg er helt overveldet over responsen. På sendingen delte jeg noen av mine beste tips til unike overnattingssteder i norsk natur – det samme som den nye e-boka mi heter. Boka kan du forresten kjøpe her:

NB: Du kan betale boka med Vipps. I steg 2 i betalingsprosessen huker du bare av Vipps.

NB 2: Når du har lastet ned boka, legger den seg oppe i høyre hjørnet på mobiltelefonen. Du må altså trykke på pila for å legge boka der du ønsker. Se skjermdump:

 

Det er mange som har kontaktet meg for å få tips årets Norgesferie, så det føles godt å endelig ha fått samlet alle tipsene på ett sted. I e-boka deler jeg mine 50 beste tips til steder som vil gi deg en uforglemmelig opplevelse, så jeg håper jeg kan gjøre ferie-planleggingen litt enklere for deg.

Du kan se innslaget på God Morgen Norge her!

Her kan du utforske nettbutikken til Positivista! 

 

FacebookTwitterPinterestGoogle +Stumbleupon