En god start for både A- og B-mennesker


Klarer vi å komme oss opp?

IMG_9390

Jeg er ikke alltid fullt så A-menneske som det ser ut til på dette bildet, for natten hadde bydd på festligheter, og jeg lå godt under dyna kun få minutter før dette bildet ble tatt – og kunne gjerne blitt der. Men jeg vet hvor fornøyd jeg blir av å komme meg opp, og helst starte dagen med en gå- eller joggetur. Heldigvis har jeg en kar som heller ikke liker å sove bort dagen, og røskær meg opp og ut av senga. Langs strandpromenaden på Tenerife ligger da også alt til rette for at morratryner kan våkne og få en god boost-start på dagen.

IMG_9288

Månen er fortsatt oppe og flottær seg…

IMG_9289

…men så fort lysglimtene begynner å lirke seg over horisonten…

IMG_9475

…begynner det å trippe ivrige morgenfugler nede langs havet…

IMG_9401

…av alle typer!

IMG_9328

Det fantastiske lyset…

IMG_9326

…gjør ihvertfall en svært så hederlig innsats for å hjelpe deg få en myk start på dagen.

IMG_9410

Jeg prøvde å kjøre igang noen forsøk på trim selv…

IMG_9419

…men måtte innse at det faktisk hadde blitt et par glass vin for mye kvelden før, og at jeg heller bare skulle roe ned, slappe av…

IMG_9467

…og nyte morgenstunden uten videre spillopper. Det er nemlig ikke så gæli, det heller.

Vi har også besøkt La Laguna på Firenze, og oppdaget det nærmeste man kommer Kanariøyenes Firenze. For en overraskelse!

Hvis du har lyst på noen tips til beach-barer på Tenerife, ta en titt her,

og lik oss gjerne på Facebook!

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *