Eksklusiv kino i Beverly Hills 


Dette bør vel være kinoens fremtid…?
aksel hennie he martian

I dag har jeg testet iPic Theatre i Los Angeles, og det var en helt unik kino-opplevelse. Først må jeg si gratulerer til Aksel Hennie som gjorde en ypperlig jobb som tysk astronaut i The Martian. Det er helt rått å se nordmannen på kinolerretet sammen med blant andre Matt Damon, Jessica Chastain og Kate Mara.

IMG_3879.JPG

Når du kommer inn på iPic Theatre, minner stedet mer om en fancy restaurant enn en kino.
IMG_3878.JPG

Her er det valet parkering, god service og levende lys. Kinoen skriver på sine nettsider at dette er kinoen for deg som liker å “fly first class”.

IMG_3877.JPG

Her er det skinnseter, full meny på mat og drikke – og bonus – gratis popcorn.

merete gamst the martian los angeles
Snapchat oppdateres: Positivista I bakgrunnen ser du godtfolket Dave og Ilana

I tillegg blir det utdelt pledd og puter til alle – noe som kommer godt til nytte ettersom amerikanske kinoer alltid drar på noe jæskli med aircodition. Her er det automatiske seter, slik at du kan komme helt ned i strak posisjon, hvis du liker det. Ønsker du å bestille mat eller trenger påfyll i glasset, trykker du bare på en knapp, så kommer en servitør og tar seg av bestillingen.

Kinobillettprisen er naturlig nok noe høyere enn vanlig og ligger på rundt 25 dollar per stk. I ukedagene er kinobilletten noe billigere.

Selv om kinoluksusen koster litt ekstra, anbefaler jeg deg å ta turen innom hvis du har mulighet. Ja, det er deilig å se film & tv hjemme i sofaen, men det er noe helt eget med å se film på kino, og når kinoene tilrettelegger for en så komfortabel og god opplevelse, er det definitivt verdt å vurdere å utsette kveldens Netflix-bonanza til senere – og komme seg på kino!

Jeg har listet de beste kinoene i Los Angeles tidligere. Klikk her!

Andre tips til Los Angeles og andre reisedestinasjoner finner du her!

For ti ting du bør få med deg hvis du er i Los Angeles – klikk her!

God natt fra L.A.!

, ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *