Derfor bør du besøke Key West


Jeg har kun vært i Key West i én dag. Allerede har jeg hundre gode grunner for at du bør ta turen hit!

bassneget kwy west derfør bør du dra hit

Jeg kommer ikke til å nevne alle grunnene nå (her jeg sitter ved bassengkanten på tampen av arbeidsdagen), men noen flotte opplevelser fra dagen bør deles.

Merete Gamst reiseblogger KK Key West

Ja, livet er godt i Key West. Her tar beboerne ting i sitt tempo, uten stress og mas. I tillegg er folk her superhyggelige og imøtekommende – og avstandene er korte slik at man kan gå til alt!

lobster roll key west florida

Maten jeg har spist i dag har vært enkel, men ekstremt god. Jeg hadde blant annet en nydelig lobster roll på Dj’s Clam Shack! Adresse: 629 Duval Street

Andreas og Merete Key West

.. og Clam Shack’n har også veldig god og billig sangría! I Key West er det lov til å rusle rundt med en drink, hvis du ønsker det 🙂

Key West Karibien Karibia

Key West er også stedet for å dra ut på båttur for å fiske og nyte magiske solnedganger. Er du heldig får du se hai (noe vi ikke gjorde i dag..)

Key West båttur

Igjen, faaantastiske mennesker i Key West (som du naturligvis kommer til å møte i TV-serien vår på Matkanalen i slutten av juli!)

derfør bør du besøke Key West del 1

Mulig verdens beste fish tacos er lokalisert i Key West!  B O’s Fish wagon finner du på: 801 Caroline St !! (Glemte å ta bilde av maten ettersom jeg var så sulten og maten så god, så derfor en posering i stedet)

Flere tropiske reisetips til Karibien finner du her!

Snap, Inst og Facebook: Positivista 🙂

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *