Den beste restauranten i Los Angeles!


Noen restaurant-opplevelser kan nesten ikke beskrives med ord.. Den gjengen her KAN mat.

amazing restaurant BESTIA los angeles

I den nyeste TV-episoden av «Langs matkysten i California» besøker vi blant annet restauranten Bestia i Downtown Los Angeles. Dette er en av de råeste restaurantene jeg har vært på i L.A. – med en smaksopplevelse av de sjeldne! Episoden vises på Matkanalen fra 2. januar, og går deretter i reprise utover januar.

Best restaurant in Los Angeles BESTIA LA

Rettene er inspirert av det italienske kjøkken – og alt er laget fra bunnen av. Min livs beste charcurterie-tallerken spiste jeg her – og det var bare begynnelsen på moroa. Andreas (programleder) og jeg (regi/foto) fikk smake oss gjennom store deler av menyen – og absoulutt ALT var himmelsk. Med andre ord – dette er mitt absoulutt beste restaurant-tips hvis du skal til Los Angeles!

BESTIA Los Angeles best restaurant

Interiøret er inspirert av et slakterhus, det er høylytt og kokkene beskriver seg selv som beist (Bestia betyr beist, passende nok). Ønsker du en litt roligere affære, er det mulig å reservere bord på den koselige pattioen i bakgården. Og ja, her må du bestille bord – gjerne en måned i forkant 😉

Bestia, Positivista, Matkanalen, restaurant, los angeles, reisetips, mat

Den gjengen her sørger ikke bare for at det dukker opp himmelske retter på tallerken din, men også den fantastiske gode  energien som gjør Bestia til en helt spesiell opplevelse.

(Klikk her for andre restaurant-favoritter i L.A!)

BESTIA Los Angeles best restaurant in LA
Foto: bestiala.com

Dette er paret som står bak Bestia-suksessen, Ori Menashe & Genevieve Gergis. De startet stedet for litt over tre år siden, og lite visste de da om at folk kom til å stå i kø rundt kvartalet før åpningstid – selv med bordreservering! 

BESTIA line outside the restaurant

Downtown Los Angeles har lenge vært et belastet område (og er det fortsatt, i noen nabolag) – og midt mellom nedslitte bygninger og strippeklubber finner du Bestia i et gammelt fabrikklokale. Adresse: 2121 E./th Place, Los Angeles CA, 90021

Telefonnummer: +1 213.514.5724

Funfact: Bestia takket nei til «The Kardashians» da de spurte om å filme til TV-serien på restauranten – men altså ja, til Matkanalen 😉 

Mer om denne fantastiske restauranten på Matkanalen førstkommende lørdag (2.januar)!

Se teaser her: Langs Matkysten i California 

 

los angeles matprogram

Andreas og jeg cruisær rundt i California og besøker noen av de mest entusiastiske kokkene, bøndene og mat-elskerne langs kysten.

Andreas Ihlebæk Matkanalen California
Smaksprøven av Earl Grey-is på Santa Monica-restauranten Maru ble en hit

 

Andreas har en tendens til å få kokkene til å le 🙂 Følg gjerne programlederen på Instagram: @andreas_ihlebaek

Du finner også Positivista på Facebook – og her får du reisetips til USA og andre steder i verden.

Klikk HER for flere reisetips til Los Angeles!

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *