De barnløse på gangen


Ja, på familieferie er det noen ekstra fordeler med å ha barn.

reiseguide til tenerife
De som ikke har barn, havner nemlig på de minste rommene borti gangen. Mens søster, kæll og kids kan meske seg med hage og havutsikt…

IMG_3936.JPG

…har jeg og kjæresten fått utsikt til det som minner mer om Eventyrfabrikken i Særp. Jeg klager selvfølgelig ikke, ettersom hele familien har blitt påspandert denne turen.

IMG_3941.JPG

Men det var fram til nå. For nå som det er leggetid forstår jeg virkelig ulempen med dette rommet. Det er nemlig en eller annen underlig versjon av “Elvis” som opptrer på naborestauranten rett utenfor vinduet. Det er som om han står og gævlær inne på rommet vårt – og en ting er sikkert – det er ikke akkurat dritfint.

IMG_3933.JPG

Jeg lurer litt på om dette er mammas måte å si at Andreas og jeg bør få barn snart slik at vi også har gjort oss fortjent til et stort rom med fin utsikt. Selv tenker jeg at jeg må ta saken i egne hender – og sørge for oppgradering slik at vi legger oss til bølgesus i morgen.

IMG_3938.JPG
For mens noen rom har utsikt rett ut mot havet – har Elvis’n utenfor leiligheten vår nå gått over til å synge hits som “I wanna have sex on the Beach” og “Macarena”! – Oh, hello charterland på Riffær’n.

Jeg kommer til å lage en guide med mine beste tips til Tenerife her på Positivista.

Til nå er mitt beste tips: IKKE bestill rom ut mot gata på Playa de las Americas!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *