Coachella: poolparty og drøy telting


IMG_5377

Det er magisk stemning på Coachella-festivalen. Folk hopper rundt og er glade, og på scenen leverer artistene den ene fantastiske konserten etter den andre. Her er bildene fra gårsdagen:

IMG_5297

Før man drar på festivalområdet, blir det gjerne en tur på en av de mange sponsor-festene rundt om i Palm Springs. Vi dro på festen til Pandora og T Mobile, hvor selveste Questlove (fra The Roots) snurret smakfulle skiver i solsteiken.

IMG_5293

Med gratis mat og drikke, høy kjendisfaktor og verdens beste dj’er, er det ikke veldig vanskelig å skjønne at gjestelisteplasser på disse festene er ganske ettertraktet.

Se snapchat-video fra festen her:

Poolparty-dansing!

Questlove at poolparty!

IMG_5301

Glamping: Hvis du er interessert i å bruke 24.000 kr på et telt, kan du bo her på safari-campingen inne på Coachella-området. Dette skal være ett av de mest populære stedene å bo under Coachella. Teltene har strøm, aircondition, parkett og myke senger. Jeg har testet glamping tidligere på VGTV. Det ser du her! 

IMG_5310

Safari-henging.

IMG_5329

Inne på VIP-området finnes det et hav av gourmet-restauranter å velge mellom.

IMG_5326

Jeg gikk rett bort til den vietnamesiske sjappa – og angret ikke på det. Vietnamesisk mat er noe av det beste jeg kan få.

IMG_5337

Solnedgangene på Coachella er overveldende. Kunst strekker seg over de massive folkemengdene. (Over 150.000 mennesker er på Coachella hver dag).

merete gamst vgtv positivista coachella

Det største musikalske høydepunket var uten tvil The Weeknd! Gåsehud herfra til Norge!

Se en Snapchat-snutt her:

IMG_5351

Følg meg gjerne på Snapchat for oppdateringer underveis: Positivista


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *