Casa La Siesta: Magisk boutique-hotell i de spanske fjellene


Hvis det er mulig å bli forelsket i et sted, så er dette boutique-hotellet min nye spanske crush … <3

Jeg fikk sponset opphold på dette stedet. Uansett er dette min ærlige vurdering av hotellet. Og ja, denne sengen vil jeg hoppe i igjen!

Du finner herligheten av et boutique-hotell i fjellene i Cadiz, under to timers kjøretur sør for Marbella i Spania. Den sjarmerende fjellandsbyen Vejer de la Frontera ligger 10 minutter unna med bil, og det samme gjør surfestranda El Palmar de Vejer. Men altså, du trenger ikke å farte så mye rundt når du først tar turen hit …

Casa La Siesta sin nettside står det:  «Casa La Siesta brings together atmospheric, traditional ‘cortijo’ premises and chic interiors in one beautiful boutique hotel in Cadiz province. With eight stylish guest rooms and a small but impeccably trained team who pride themselves on anticipating each guest’s every whim, it’s a secluded and private hideaway that oozes understated luxury.»
Foto: casalasiesta.com 

Her er du omringet av vennlige ansatte, oliventrær og blir servert matretter med ingredienser fra hotellets hage.

Her er jeg glad og fornøyd – med gravidmage i uke 21.

Dette var slik Andreas og jeg offentliggjorde at vi ventet en liten jente. Utrolig nok klarte jeg å glemme igjen den ene mini-slippersen ved bassenget, så det mamma-opplegget begynte jo knallsterkt.

Før middag…

… etter middag.  Jeg var veldig trøtt under graviditeten, så jeg kan ikke skryte på meg mange sene kvelder på denne reisen.

Men jeg var i alle fall god til å ligge ved bassenget (men akkurat i dette øyeblikket var bildet det viktigste – du legger kanskje merke til at vi har glemt å legge på madrasser på solsengene? Muligens ikke et luksushotell verdig…).

Jeg drømmer allerede om å reise tilbake hit – og neste gang med min lille familie. Hvis du reiser med barn, bør du se etter «Family Weeks» hvor de tillater barn på hotellet. De fleste andre dager er kun for voksne.

Frokost <3

Uteområdet ved hagen kan by på litt skygge i varmen. Foto: Casa La Siesta 

Prisene ligger på rundt 340 euro natten og oppover. Se de forskjellige rommene og sjekk priser her!

Jeg fant to spennende boutique-hoteller i Puerto Rico! Sjekk ut The Gallery Inn i San Juan, eller dette rosa eventyrhuset i regnskogen El Yunque. 

Jeg har også samlet mine beste reisetips til blant annet Hong Kong, eller hva med å ikke reise så langt? Dra på øyhopping i Norge!

Positivista på Instagram her! 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *