BRYGG: Stor ny lekestue i Oslo <3


Oslo har fått en gedigen lekeplass for voksne. Brygg i Storgata byr på spill, mat, kaffe – og et imponerende utvalg av øl!

Brygg-OSLO-Norway

Brygg Oslo er et av Skandinavias største ølsteder, men du kan også komme hit for å drikke kaffe og jobbe…

brygg-oslo-bordtennis

…eller forsøke å spille bordtennis. I andre etasje finner du bordtennisbord på rekke og rad. (Insta: @Positivista )

Brygg-Oslo-lekestue-brygghus

Midt i sentrum: Lekestua ligger i Storgata 5. Åpningstidene er 08:00 til 03:00 – så her kan du omtrent flytte inn, hvis du vil 😉

Brygg-Oslo-IPA

Pale Ale time: Brygg har et bredt øl-utvalg fra hele verden. Det er tre forskjellige barer her – en kaffebar og tappebar i første etasje, og en flaskebar i andre etasje.

merete-gamst-brygg-oslo-positivista

Skål: It’s IPA time <3 Sjekk ut nettsidene til Brygg her eller Positivista på Facebook! (NB: dette innlegget er ikke sponset).

mat-Brygg-Oslo-pølse

Luksuspølse: Menyen på Brygg varierer fra uke til uke. Det kan være pølsefest én uke, så toast-party en annen. Felles for maten på menyen: Den passer alltid utmerket til øl.  Sjekk også ut disse fantastiske barene med utsikt over Oslo! 

Brygg-Oslo-brygghus

Kule detaljer: Det er imponerende hvordan de har klart å skape en lun og koselig atmosfære, samtidig som du er omringet av øltønner, rustikke detaljer og betonggulv.

pentanque-Oslo-Brygg

Hovedattraksjonen: Bortsett fra øl-sortene, er det pentanque som gjelder på Brygg.

test-rake-gif

Noen mener visst at nøye raking er viktig før en match, så da benyttes anledningen til en slurk.

Petanque-oslo-brygg

Reglene til pentaque – forsøkt enkelt forklart: En av spillerne kaster først den lille kula. Deretter skal alle deltagerne forsøke å kaste sine tre kuler så nærme den lille kula som mulig. Etter alle har kastet sine kuler, får den som har den nærmeste kula ett poeng. Har en spiller de to nærmeste kulene, blir det to poeng. Første mann til 13 poeng vinner.

Jeg fant New York-stemning midt på Grünerløkka! Sjekk ut denne restauranten! 

, , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *