Ramen-kjærleik i Vegas


Er det én ting jeg vet at verden trenger – så er det mer ramen.

ramen love in las vegas

Jeg fikk skikkelig ramen-dilla når jeg var i Tokyo i fjor høst, og siden har jeg alltid satt pris på en god japansk noodle-suppe (helst Shoyu Ramen, som er fra Tokyo). I dag oppdaget jeg at det ligger flere ramen-restauranter i området her hvor jeg bor i Las Vegas, og JINYA Ramen Bar på 4860 W Flamingo Road leverte så absolutt varene. NAM!

sake and ramen shop in las vegas

Men først…

ramen restaurant vegas merete gamst

…sakeeee 😉

ramen restaurant nevada great soup

Tips før ramen-slurping: Ikke ha på hvit overdel. Dette måltidet har søling/sprut-garanti.

ramen restaurant interior las vegas    restauranter i las vegas ramen

Andreas, konsentrert lykke i ramen-himmelen.

Har du sett det fantastiske stedet vi bor i Vegas? Hvis ikke, klikk her! 

Flere reiseinnlegg finner du her! 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *