Bikini og spagat i Stavern


IMG_1261

Venice Beach i LA er digg, men lite kan måle seg norske svaberg og strender på en varm sommerdag. Her nyter jeg Skråvika i Stavern i 20 plussgrader. Badetemperaturen forblir frisk med 16 grader, så svømmeturen blir heller en “hopp uti – og kom deg opp så fort som mulig”-tur. Når jeg skal koble av setter jeg gjerne mobilen i fly-modus, og leser bøker. Jeg er sikker på at vi alle har godt av å logge helt av innimellom.

IMG_1299

Etter strandtur og litt VGTV-jobbing på hytta, tok Andreas og jeg syklene fatt og tråkket i retning Larvik.

IMG_1255

På en en hytte på Holmejordet møtte jeg denne fantastiske dama – Jeanette Møller Lund – som er mollerlund på Snapchat, ikke dollytrolley som jeg skrev feil på denne Snap’n.

IMG_1262

Vi tok en liten strekke-seanse på verandaen.

merete gamst og jeanette møller lund

Og naturlig nok et klassisk venninne-bilde..

peis og utsikt larvik
.. før vi trakk inn foran denne peisen.

Se flere bilder fra idylliske Stavern:

– Lykken er kosebukse og Stavern-idyll!

Jeg møtte Rimmen og Juhls på toppen av Grefsen. Se bildene her 🙂 

Nylig var jeg på innspilling på en yacht i Malibu. Sjekk bildene her!

Flere innlegg fra livet i Los Angeles. 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *