Oslo-svipptur


Den norske hovedstaden imponerer.

IMG_2504.JPG

Det er alltid stas med en svipptur innom Oslo! Det er ekstra gøy når det er så mye spennende byutvikling på gang…

…og når det blir hotellrom med utsikt til Oslo-fjorden.

Topp stemning med ballettdansere over hotellsenga!

split halong bay

…for jeg er jo ikke akkurat redd for å strekke et bein eller to i været selv… Flere splittus-bilder her!)

En av de store Oslo-oppturene i dag var faktisk å gå gjennom Østbanehallen – for første gang på lenge. Her har jeg nemlig ikke ruslet siden McDonald’s i hjørnet (og muligens La Baguette) var eneste mat-tilbud her.

For Oslo-folk er vel dette blitt et vanlig syn, men for meg var det helt fantastisk å plutselig vandre gjennom yrende folkeliv og koselige restauranter. Opptur!

Jeg er bare innom Oslo en minitur nå, så jeg rakk ikke å teste maten. Neste gang kunne jeg tenke meg å spise et måltid her. Kom gjerne med dine tips eller erfaringer i kommentarfeltet!

Det er gøy å se den norske hovedstaden vokse fram som en “ordentlig” europeisk storby. Jeg (vi?) kan jo være såpass ærlige å si at Oslo jo lenge har føltes som om vi leker storby… men nå synes jeg det er andre bollær på gang. Ikke minst, etter å ha bodd flere år i Los Angeles, er det helt herlig å kunne fra sted til sted, uten å være avhengig av bil. Det er faktisk luksus.

Ja, jeg elsker Oslo. Samtidig slutter jeg aldri å planlegge neste reise… Om få timer setter jeg meg på flyet til Svalbard (på jobb som programleder for Matkanalen). Da kommer jeg til å dele reisetips fra vår arktisk-eksotiske øy i nord – så følg gjerne Positivista på Facebook for reisetips!

IMG_2505-0.jpg

På Snapchat finner du meg på Positivista!

Reisesaker fra Bahamas, California og Asia finner du her!  

, ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *