Årets romantiker?


Disney 5

Det finnes de som lager frokost på senga, tar kjæresten med på romantisk middag og kjøper blomster – og så er det de som tar romantikken hakket opp på den kreative siden – slik som denne karen, Brian Flynn. Til årets valentinsdag fikk han illustratøren Dylan Bonner til å tegne Brians Disney-glade kjæreste Manini Gupta og han selv inn i en rekke kjente Disneyfilmer (filmen Mulan i bildet over).

Skjermbilde 2015-02-14 kl. 10.36.40
Foto:  Brian Flynn

Slik ser Brian og Manini vanligvis ut.

Disney 1

..og slik ser de ut svevende på et flyvende teppe som Aladdin og Jasmine..

Disney 6

..som Rapunzel og Eugene i Tangled..

Disney 3

..mens de her får seg en lugn ro-tur med fiskesprut-show i Den lille havfruen.

Disney 4

Her får Manini boltre seg i fossen i havfruedrakt – noe jeg mistenker er mer Brians drøm enn hennes…

Disney 2

..mens denne finstasen fra Skjønnheten og udyret nok er en fulltreffer.

Dette er jo ganske sukkersøtt, men Brian skal ha stor kudos for å tenke litt nytt og lekent i romantikk-avdelingen – særlig i det ellers så tradisjonsbundne USA, der det virker som om man har fastlagt en oppskrift over hva gutta må levere av sjoko, roser, middag – og eventuelt noe attåt..

Er det noe som er viktig, så er det jo å beholde evnen til å overraske hverandre og leke – særlig de som har vært sammen en stund. De fleste av oss har vokst opp med Disney, og i større eller mindre grad drømt oss bort i deres eventyrverdener, så det skader neppe å fortsette å ta turen innom der igjen en gang imellom – særlig når det er kjæresten/mannen som inviterer.

Uansett hvilket forhold du har til sprutende fisker, prinsesser og flyvende tepper, så er du hjertelig velkommen med meg videre til..

DSC03192

.. en vingård i Sonoma i California der du kan leie deg egen cabana med basseng blant vinrankene  – eller til denne magiske fransk-vietnamesiske perlen i Hanoi.

Sjekk ut mer fra illustratøren Dylan Bonner bak Disney-tegningene her.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *