Hotell i Algarve: Her våkner du på klippene!


Det finnes rikelig med hoteller med vakker havutsikt, men vil du oppleve å våkne midt i en majestetisk naturopplevelse, er Hotel Tivoli Carvoeiro på Algarvekysten i Portugal et ypperlig alternativ.


Silkekimono lånt av de flinke damene bak MellyMoon.no 

Algarvekysten i det sørlige Portugal er verdenskjent for sine strender (over 150 av dem!) og spektakulære klippeformasjoner. På Hotel Tivoli Carvoeiro kan du bo i sentrum av det hele og våkne til denne utsikten:

Jeg besøkte Algarve i begynnelsen av mars, som er utenfor sesongen, så det forklarer mangelen på solhungrige turister på solsengene. NB: Har du mulighet til å unngå fellesferien, kan du finne slike 5-stjernes hotell til rundt 700 kr natten. Se priser osv her.  NB: Innlegget er ikke sponset. 

For meg er hotellmagi morgenkåpe, kaffe på senga og lyden av bølgesus. Alle rommene skal ha egen kaffemaskin, slik at du kan kickstarte dagen med en espresso.

Etter kaffekos, kan du rusle bort til en fortreffelig frokostbuffet og ta med (en ofte overfylt) tallerken med ut på verandaen.

Skal du forresten til Miami, bør du gå innom dette stedet for frokost. 

Like utenfor hotellet finner du Carvoeiro Boardwalk. Denne promenaden er bygget på toppen av klippene og er et godt – og trygt – alternativ til gå- og løpeturer.

Hvis du rusler videre forbi Cavoeiro sentrum og opp bakken, vil du finne denne praktfulle trappen som er et Instagram-bilde verdig.

Se gjerne flere av mine IG-bilder fra Portugal med reisetips her. 

Jeg hadde med meg denne Lonely Planet-boka til Algarve, og ble glad da jeg oppdaget at stranden på forsidebildet kun lå 15 minutters gåtur unna hotellet. Jeg pleier å lese meg nøye opp på stedene jeg skal reise til, slik at jeg unngår unødvendige bommerter på tur. For å finne de hemmelige perlene, snakker jeg alltid med de lokale som kjenner området best. Jeg kommer til å oppdatere bloggen med de lokales beste reisetips til Algarve snart.

Den sjarmerende stranden finner du i sentrum av Carvoeiro. Besøker du Algarve om sommeren, går det båter fra denne stranden og ut til Benagil-grotten – og den bør vi visstnok få med oss 😉 Jeg har den på lista til jeg kommer tilbake. Skal du til Los Angeles, har jeg laget en liste med hotell som ikke blakker deg helt.  Jeg har også laget en liste med hotell i San Francisco her. 

Husk at du ikke nødvendigvis trenger å reise så langt for å få en minnerik helg. Sjekk ut byperlen Aarhus i Danmark!

Jeg kommer til å oppdatere bloggen med flere Algarve-tips. Enn så lenge, kan du gjerne følge meg på Instagram. 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *