Adrenalinkick i Las Vegas! Wæææ!


Sjekk dette spinnville taket i Las Vegas! 

stratosphere tower vegas tips

Dette taket er ikke for deg med høydeskrekk!!

ride_denne

Stratosphere er ett av mine beste Las Vegas-tips! Dette må ho være et av verdens kuleste tak! På toppen av Stratosphere-hotellet er det nemlig karuseller som tar deg til ubegripelige høyder.

utsikt2

UTSIKT 1: Som om ikke denne utsikten i seg selv er nok til  å gjøre deg svimmel.

utsikt1

UTSIKT 2: Eller denne…

insanity stratosphere tower
Foto: Stratosphere Tower

DRØYT OPPLEGG: …så har noen klin gærne folk bygget tre forskjellige karuseller på toppen av taket for å garantere skjelving i buksene. Denne karusellen heter «Insanity» og svinger deg rundt og rundt utenfor bygningen 263 meter over bakken. Utrolig nok er dette den “tammeste” av de tre karusellene. Foto: stratospherehotel.com

rides_kollasj
Foto: vegas-vacation.org / jdmfilmreviews.com

STOL PÅ TEKNIKKEN: Du bør ikke tenke på hva du gjør hvis makineriet svikter når du setter deg inn i denne «X-Scream»-vogna (sånn som jeg gjør),  men fyttirakkern så fett å bli kastet utfor bygningen i høy “nå dør du”-hastighet, for å så bli trukket tilbake i god “bare tulla”-stil…

stratosphere tower vegas tips
Foto: Stratosphere Tower

…Og ja, dette føles faktisk som en nær-døden-opplevelse – og ja, det er litt deilig å kjenne at man lever 😉

opp
Foto: stratospherehotel.com

STØRSTE KICK: Det er likevel Big Shot som gir deg det råeste adrenalinkicket. Når du blir låst fast i setet sitter du allerede nesten 300 meter over bakken. I 72 km/t blir du skutt opp enda 50 meter til i været. Den nervepirrende deilige følelsene av null kontroll gjør at du løper rett tilbake i køen. Jeg tok denne, eh, seks ganger. Har du overtenning sånn som meg anbefaler jeg unlimited pass slik at du kan ta karusellene så mange ganger du hælær.
stratosphere

IIIIIIK: Det strider mot all fornuft å sette seg i disse vognene, men det er jo nettopp derfor det er så ufatterlig gøy! Ikke gå glipp av dette stedet hvis du er i Las Vegas. Prisen for å ta så mange karuseller du vil – hvor mange ganger du vil – koster 36$ – dvs ca 320 kr per pers.

sky jump las vegas
Foto: Sky Jump Las Vegas

I tårnet finner du også Sky Jump hvor du kan kaste deg utfor bygningen i line – en form for “kontrollert” strikkhopp. Vær obs på at billetten til karusellene ikke inkluderer dette hoppet ettersom Sky Jump er et eget firma. Prisen ligger på rundt 1000 kr.

las vegas tips restaurant
Foto: Stratosphere Tower

Hvis du foretrekker å ha nervene under kontroll, er det også mulig å spise middag i toppen av tårnet. Restauranten spinner 360 grader slik at du kan få utsikt over hele den spinnville byen under middagen.

Skal du til Las Vegas, bør du sjekke ut saken jeg har skrevet om de beste hotell-bassengene her! 

Få flere reisetips på Positvistas Facebook-side. 

Hva med å leie luksusleilighet via airbnb.com neste gang du skal til Las Vegas? Sjekk drømmeleiligheten jeg leide her! 

Flere tips til Vegas og andre reisedestinasjoner finner du her! 

, ,

2 responses to “Adrenalinkick i Las Vegas! Wæææ!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *